Post by finsysawohlcar on Mar 5, 2022 12:38:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک primogems ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
بسیار خوب، لطفاً مطمئن شوید که روزهای باقی مانده تا پایان فصل را پست کنید و ساختمان ها باید همیشه برای فصل ها روی نقشه باشند، اما به دلایلی من رویدادها را از دست می دهم زیرا هیچ ساختمانی برای رویدادها وجود ندارد، ما باید جیره یا صندوق دریافت کنیم. برای اینکه باید مدت زیادی منتظر نمایان شدن ساختمان ها باشم، من وارد شدم و در دو روز جداگانه و هنوز چیزی تغییر نکرده است، بازی را به روز کردم و هنوز هیچ ساختمانی نشان داده نشد
Last Day on Earth: Survival Action pkkv
آقا نیاید نظر چرت پرت بدید به این بازی بازی خیلیم گاه اگ لد نیسی .....سشر هم نگو 😐
این بازی در ابتدا سرگرم کننده است شما می توانید این را به دست آورید و آن را کامل کنید ... اما در قسمت بعدی بازی برای رسیدن به یک قسمت کوچک به زمان و تلاش زیادی نیاز دارید و این بازی را بسیار خسته کننده می کند.
Last Day on Earth: Survival Märulimängud ssd
با فیلتر چه بی فیلتر این خطا رو میده WARNING Unable to connect to the server. لطفا اتصال اینترنت را بررسی کنید اگر مشکل همچنان ادامه داشت، برای هر گونه ناراحتی ایجاد شده عذرخواهی می کنیم و در تلاش هستیم تا مشکل را حل کنیم. هشدار: برای اینکه پیشرفت خود را از دست ندهید، بازی را حذف نصب نکنید!
Last Day on Earth: Survival Märulimängud uxq
سلام بازی اول برای من آوردم بعد رفتم بیرون دیگه نیاورد الان چیکار کنم از چه فیلتر شکنی استفاده کنم
سلام. آقا این بازی که ساختن حتی با ی فیلتر شکن قوی می یاره ولی تو بازی کاراکترش حرکت نمی کنه.یعنی اون دکمه کا مخصوص حرکت کارمی کنه ولی کاراکتر حرکت نمی کنه،چرا؟لطفا بهم بگین چرا این جوریه؟ یا درستش کنید . ممنون میشم
بازیه خوبیه ولی موضوع نداره وهیچ پیشرفت نمیکنی فقط در جا میزنی واسه یه تفنگ درست کردن باید ۳ ماه بازی کنی😄
بد نیست
بازی خیلی سختیه البت بخاطر ایرادایی ک داره
Serangan Kritis: Game Offline Laga hor
بازیه خوبیه ولی حیف که تو ایران فیلتره
کسکشا چی درست کردین کیریا
این سرگرم کننده است و همه چیزهای زیادی برای انجام دادن، اما گاهی اوقات بیش از حد به سمت شما پرتاب می شود ... من فقط یک اسلحه عظیم را در یک کاروان ویران شده برداشتم و اسلحه فقط ... در آغوش من ناامید شد اما آهسته ماندم و توسط یک انبار مخدوش شد
بازی عالی است لطفا زبان فارسی را اضافه کنید و هر گونه اشکال را برطرف کنید با تشکر از بهترین بازی . کسانی که مشکل فیلتر شکن دارن از Kiwi vpn استفاده عالیه 🙃🙃
بازیش حرف نداره . شخصا بهش معتادم . اما همین ک فارسی نداره بده .و اینکه یسری چیزا اصلا گیر نمیاد
برادر در راهنمای بقای حساب کاربری ldoe من بعد از پایان فصل 18 ناپدید شد، لطفاً آن را برطرف کنید و این باگ چهارمین بار است که برای من اتفاق میافتد، من نمیتوانم جوایز ارزشمند را از دست بدهم و خواهش میکنم پیدا کردن سلاحها را آسانتر کنم! با تشکر!
آنها به من اجازه می دهند تبلیغات را تماشا کنم، اما انرژی بازیابی نمی شود. برای گزارش این موضوع باید سه ده سوال را مرور کنم و در نهایت به جایی نرسیدم. من بازی رو پاک کردم
بده
اصلا بدرد نمیخوره
اشغالای کسکش بالا نمیاد نتم رفت بیناموس
2 ستاره کم میدم چون کار روزش آپدیت هست😠 یک آپدیت بده مولتی را بیار این گو خوری ها چیه😠
چراا واسه من نمیاره گوشیم مدل بالاس
نمیاره
من کاملا عاشق بازی هستم اما فقط یک مشکل وجود دارد. هر بار که من به دلیل زامبی میمیرم، برمیگشتم و وسایلم را میگیرم، اما اگر زامبی به همان جایی که من مردهام وارد کمپ بزند، نمیتوانم این کار را انجام دهم، مانند همه زامبیهایی که مرا تعقیب میکنند در ورودی هستند. اگر احیا کنم اما در کل من عاشق بازی هستم❤️
سلام چرا چند روزه با فیلترشکن نمیتونم برم بازی داخل لطفا انجام بدید
من نمی توانم به مدت 3 روز بازی کنم زیرا بازی همچنان در حال بارگذاری و بارگذاری است. فکر میکردم اتصال من است، اما بازیهای آنلاین دیگری را بازی کردم و به خوبی بارگذاری میشود.
صفحه بارگیری گیر کرده در 95٪ با خاموش کردن تمام وای فای و داده ها برطرف می شود. باز کردن برنامه با همه چیز خاموش. بسته شدن اجباری بعد از پیام عدم اتصال. وای فای یا دیتا را دوباره روشن کنید و برنامه را باز کنید. چندین بار امتحان کردم و جواب داد. بازی به غیر از این مشکل اتصال عالی است.
بررسی دوم در اینجا - واقعاً مطمئن نیستم که برای اولین بار چه اتفاقی افتاده است، حتی پاسخ توسعه دهنده از بین رفته است، اما Love this بازی 5/5 را می دهد، اما 3/4 مواقع نمی توانم از صفحه بارگیری اولیه عبور کنم. من با یک خطای شبکه مواجه شدم که به نظر نمی رسد آن را برطرف کنم - اتصال من خوب است و فضای زیادی دارم. در حال حاضر با ایمیل پشتیبانی برای یک راه حل کار می کنم!
من 5 جعبه اسلحه را به قیمت کمی بیش از 8 دلار خریدم که قرار بود 80 امتیاز VIP به من بدهد و اعتبارم را افزایش دهد و یک چرخش دیگر به من بدهد. من نه تنها هیچ یک از جعبه های تفنگ خود را به دست نیاوردم، بلکه 80 امتیاز VIP یا چرخش اضافی خود را نیز به دست نیاوردم. من بیش از 20 دقیقه با پشتیبانی منتظر منتظر ماندن بودم و حتی به من نگفتند که نگه دارم و حتی به آنها گفتند که هنوز در خط هستند! حمایت وحشتناک!
تخمی نمیاره
چرا نمیشه وارد بازی همش میزنه مشکل اتصال وجود داره 😩
👍kkkkkkkjdudifjbfjdjdjdnjfidirbdhdjdjrhdhhfufhbrhxiesjpdpeoododjdjeofpeksjauyateyeuwieitiotpeosudbmfxnxjvofoehehptodoeisdbxifiirrbnejdidofjrnejsoospwpeproroorejsnnsnx d nemmme e e. E e r e r r t t. F d d d. D E R tnttm.r.e.r.emmekr ..... rkrorodpspeppepeororirituutiropwpqpsmmxnxnxkfkfdshsusidisidososkkejridieieirjjenenwkxofkekepeororieieiieidididididiieieeuueyryruuwkaksmmzmznxnxbxvsgsqllsodoeoiehehsiowjejejdidiiwbroeywodpmzmncndbsjdodoxnfmmroxusujenrmdmmxmxxmxmmcmxmxnxndmdkoeowoeorirituuduzixmxmx
مشکلی در ورود به بازی وجود دارد و دائماً میگویند من اتصال ضعیف یا بدون اتصال دارم چندین بار آن را بررسی کردم لطفاً مشکل را حل کنید.
من اینگیلیسی بلد نیستم لطفا زبان فارسی حرف بزنید ممنون میشم و من اسمم آرمین و عاشقه این بازیم ولی نمیاره مدل گوشیم جی یک هست
地球最後の日:サバイバル アクション vfe