Post by finsysawohlcar on Mar 5, 2022 12:42:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alice\u0027s Resort - Word Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Alice\u0027s Resort - Word Game 2022 version ▞▞▞
Тренутно сам на нивоу 508 и одлазим због грешака на претходних неколико нивоа... екран изгледа као да вибрира и замрзава се. Поправите.
Како се попнете на нивое, предмети коштају више, али добијате исти број шкољки (200) по слагалици, тако да је потребно много дуже да бисте могли да их украсите. Такође, када морате да урадите низ загонетки (управо сте урадили 5 у низу), нисте награђени! И даље добијате само 200 шкољки, а не по 200 ако се ради одвојено! Осећам се превареним! И окретање точка ми доноси потпуно исту награду сваки пут! 5 новчића! Такође, за шта користим новчиће?
Тврди да су сви задаци завршени нови ускоро долазе да ли то значи да сам завршио са игром или ће икада бити додат неки нови задатак у игру
Свиђа ми се ова игра, али ако користите реч коју игра не препознаје. Губите бодове. Пример: роне. Изгубио сам поене због употребе ове речи.
Уживао сам док нису дошле рекламе с обзиром да је ова игра мање-више исти концепт бекства из баште итд. Ово би могло бити без огласа, играчи ће гледати рекламе за додатне награде итд., али не би требало да трпе принудне рекламе током игре. Гледајући рецензије захтевате веће стартове, али не ажурирате или слушате шта играчи говоре.Ништа ме више не мучи када креатори желе да плате за то што немају рекламе, то не одржава лојалност играча. Уклоните огласе онда ће се ваша оцена у звездицама побољшати
Генерално добро направљено и углавном забавно. Велики избор слагалица и слатког декора. Деинсталирам због једноставних, уобичајених речи које се одбијају. Као "рут". Свако ко је икада возио земљаним путем сложиће се да је то ствар. Било је још неколико којих се не сећам. Узмите речник и ажурирајте га и имаћете сјајну игру.
Једна ствар која ми се не свиђа код ове игре;.. је да они доносе толико много ваших избора уместо вас. Другим речима; немате избора.
Почело је одлично, али сада жели 1200 звездица за чишћење!! Апсолутно смешно! Треба година да се било шта добије, деинсталирам момци, срам вас било
Волим игру, али има неколико грешака.
После неколико ажурирања игра је почела да касни и затворила је покушала да деинсталира и видела ствари.
Alice's Resort - Word Game வார்த்தை wsm
Угодна игра речи са лепом причом. Углађен и сладак графички стил. Нажалост, у речнику има доста недоследности. За један ниво је потребна реч, а затим за други, неће узети исту реч. Побољшајте речник за 5 звездица. Као неко ко је добио директне петице на енглеском, ово ми је изузетно досадно.
Сваки пут када покушам да уђем, остаћу на минут, а онда ме избаце и наставио сам да покушавам, а још увек се ово са неким другим дешава?
О чему је свиња? Зашто морате да губите време са бескорисним поенима на коцкама који не иду да поправите место зашто не можете да изаберете шта ја желим да поправим.мали поени за поправљање без рубина.боље игре ако сте радили за бодове који вам помажу да поправите место не игра коцкице и бескорисно прасе
Забавно је и уживам у томе, али толико ме љути када је потребно 400 поена одједном, а ја не могу да доносим одлуке за бодове. Требало ми је само 1200 поена и нисам успео да донесем ниједну од 3 одлуке... Ја сам на 100. нивоу и прилично сам претерао са игром. Управо сам почео јуче и потребно је много времена да направим довољно поена да направим надоградње за које заправо морам да одлучим.
Свидела ми се ова игра, али од најновијег ажурирања стално се руши. Тако разочаравајуће 🙄
Волим игре речима и претходну игру Алице, али овој су потребна нека побољшања. 1) Грешка је прилично лоша и графика би могла бити боља. 2) Играч треба да буде у могућности да настави на следећи ниво, а не да буде приморан да се враћа на екран за декорацију при свакој победи. 3) Дугме за вешање преко Алице је заиста досадно и непотребно. Већ постоји дугме за ормар на дну екрана. Дугме које виси квари поглед на одмаралиште и ликове. И даље једна од најбољих игара речима!
Игра је забавна и ваша типична игра типа 'ремодел'. Огласи нису огромни и нема потребе за плаћањем. Постоји много могућности да зарадите новчиће и драгуље. Са дуготрајном игром, игра се понавља. Осећам се фрустриран када стварам легитимне речи и оне се не рачунају; посебно када су жаргонске речи.
Ууууууу превише огласа. Дају вам две опције дизајна, трећа је реклама, четврта се плаћа валутом зарађеном у игри, али валуту је тешко акумулирати. Било би сјајно када би било мање огласа.
Смешни лвл за откључавање нове одеће и фризура. За почетак нема много избора.
Добра игра и идеја. Свиђа вам се основна игра и додатни темпирани нивои. Заиста бих волео да постоји начин да се пријави ако реч није препозната, када унесете праву реч и каже да није једна, амд уништава вашу комбинацију, то је јако срање. На пример реч толу. Ако бисте могли да означите непрепознате речи тако да нешто може да их препозна у каснијим играма, то би помогло у комбинацијама и било би мање фрустрирајуће.
Превише огласа. Не трудите се осим ако не желите да платите.
Божићна слика слагалица је болесна, морам поново да покренем игру. Дугме к и назад неће радити.
Alice's Resort - Word Game Ordspel gitl
Дакле, игра је у реду. Међутим, ја сам на другом делу (спољни простор) и више не могу да напредујем. Када покушам да постигнем циљ да завршим сто, речено ми је да морам да ажурирам игру да би напредовала. Игра је ажурирана и када покушам да урадим интерно ажурирање, никада не напредује и остаје на 0% без обзира колико дуго је оставим. Дакле, претпостављам да је немогуће напредовати даље од само подизања нивоа.
Апликација се срушила 4 пута док сам завршио ниво 2....
Деинсталиран након што сам га играо неколико месеци јер су ми његове сопствене рекламе коначно ишле на последњи живац. Наравно да после сваке представе има редовне рекламе, то очекујем. Кажем да су његови огласи били прилично напорнији, много досаднији у поређењу са њима. Као да неко стално виче "КУПИ КУПИ КУПИ!!" на тебе. Здраво бот за аутоматски одговор!
Supreme Duelist Stickman Actie lib
Од речи виолина, слабина је реч, али вино је шпанско за вино. Нисам знао да је ово шпански и енглески крст речи. И да слабина је реч морони. Га потражите. Можда урадите још мало истраживања пре него што направите своју дивну игру. И клони се страних речи. Ово није први пут да је реч за коју знам да је искључена.
Добио бих 5 звездица, али одједном се уопште неће учитати, покушао сам неколико пута ако неко може да поправи овај проблем. Вратићу се на 5 звездица 🙏
Заменићу тепих или комад намештаја и стари комад неће нестати
Игра се неће ни отворити. Покушао сам да поново покренем телефон и све, али једноставно не ради.
Alices Resort-Wortpuzzlespiel Worträtsel kiif
Огласи су мало превише уобичајени, чак и они који рекламирају ограничене временске понуде игре (које захтевају прави новац). Иако можете само да избаците, тако да није страшно. Оно што је страшно је да се неке праве речи као што су пишкиње, мете, нил и свештеник не рачунају као речи. Док неке речи које сам морао да се спотакнем да бих добио, не изгледају као стварне? Ипак је то могао бити сленг. Темпо је у реду. Скоро сам на 100. нивоу и скоро сам завршио са трећом области.
Свидела ми се игра, али када морате да је ажурирате не можете. Веома иритантно.
Alice's Resort - Word Game शब्द huai
Игра се неће учитати
Волим игре проналажења речи, али оно што не волим је када такве очигледне речи нису дозвољене. Буквално сам управо одиграо слагалицу у којој ми је реч "моунт" дала грешку. То је права реч! Који речник користите? Толико је пута када се права неувредљива реч пориче. Као да ко год да је ово саставио, заправо не зна енглески. Иначе, игра је забавна иако досадна.
Неко време је било забавно. Није кул са нивоима снаге где морате да решите 6 укрштених речи заредом и још увек добијете само 200 поена И памћење када се уђете даље. Све што сам деинсталирао ову игру када је користила више од 1 наступа. Није кул.
Поправите, молим вас, срећна машина ме неће пустити да се вратим да играм
Веома неспретан и основни, нема текста на већини дугмади што је само бизарно
Заиста сам уживао у овој игрици док није престала да се учитава. Не могу више да натерам да се појави. Разочаравајуће
Веома лепа игра, али понекад је тешко пронаћи неке речи.
Свиђа ми се ова игра, али сам веома уморан након сваке слагалице, морам да гледам рекламу да бих добио награду. То одузима много времена и чини игру веома досадном. Огласи треба да буду након сваког попуњеног одељка. Тако да ти дајем 3 1/2 звездице.
Два пута сам за два дана достигао ниво на коме се чини да игра квари и да ће се срушити. Завршићу ниво и чим притиснем "следеће" игра се само гаси и затвара. Када се вратим, то није забележило моју победу и морам поново да урадим ниво. Затим се поново затвара. Јуче нисам могао да играм цело вече због проблема док се коначно не помери ниво. Данас то ради поново. Није вредно преузимања због овога. Прилично основна игра речи са страном реновирања
Волим да играм ову игру. Једина замерка коју имам је да сам на нивоу 16 покушао да употребим реч 'тарт' и није успело. Прилично сам сигуран да је тарт реч. Или сам можда измислио. У сваком случају, јавите ми се ако можете.
Како се нивои повећавају, тако би требао бити и зарађени износ шкољке. Јадно је решавати сложеније загонетке и још увек зарадити 200 шкољки. Дакле, морате играти више нивоа. Плус, смањите огласе; више је досадно молити за новац овако. Коначно, тражити од сваке друге сцене да купи лишће је прилично смешно.
Заиста уживам у овој игрици! Моја једина замерка је да постоји више нивоа слагалице и да су награде потпуно исте као на једном нивоу слагалице.Управо сам дешифровао 4 или 5 сетова слова на истом нивоу и није било бонуса или било чега. Чини се бесмисленим имати ово у игри ако нема додатних добитака.
Забавна мала игрица, помало заразна.. нажалост тоне огласа