(iOS) Cooking Family : Madness Restaurant Food Game petukood glitch vastupidavus
Mar 5, 2022 12:52:25 GMT
Post by finsysawohlcar on Mar 5, 2022 12:52:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood glitch vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulación ylcx
Toit
Mulle meeldib see mäng, kuid see ütleb pidevalt, et leidke võti uute tasemete avamiseks, kuid see ei näita mulle, kus on puuduv võti ja ma ei näe iga taseme peal võtit, nagu see tavaliselt näitab...
Mul on veel palju aega, et lõpetada 45 tase, kuid ta ei lõpetanud kunagi b avanud 46 taseme, mis on probleem, sir, palun öelge mulle, et andke mulle lahendusi
Angry Birds POP Bubble Shooter Thông thường tpg
See, kuidas seda mängu reklaamitakse, on vale, peale selle, et see pole halb. See on väga korduv, kuid graafika on hea. Ma tunnen, et 45 lvl ja rohkem ühes restoranis on liiga palju, samuti muutub varustuse ja toidu uuendamine väga kiiresti raskeks. Olin sellest mängust üle kolme restorani järel.
Olin hea kuni tasemeni 75. See ei mõjutanud, kui palju kalliskive mul oli, ma ei suutnud seda taset läbida. Nautisin seda mõnda aega. Aga nüüd pean selle kustutama.
Mängin palju kokandusmänge, enamasti kustutan need, aga mulle meeldib see üks ilus mäng, mis pole üldse raske tore mäng hea töö
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Symulacyjne kfd
Mis see mäng on, ma lõpetan kõik tasemed, kuid ma ei saa uude maailma minna. 😢😡
Armastasin seda mängu alguses, kuid ei lubanud mul videoid vaadata, et oma kalliskive või münte (nt päevaboonust) suurendada. Palun parandage, kuna mulle meeldis mäng ja ma ei soovi seda desinstallida. Aitäh
Alates viimasest värskendusest ei saa ma ühtegi lillat taset uuesti esitada, see näitab, et mu roheline lõpetamisriba on täis ja et ma kasutan kõiki võimendusi ning et mul on endiselt kliente, kuid keegi ei tule, ma ei saa isegi pausi vajutada. nuppu, et lõpetada, kuid ma saan süüa teha. Üritasin leida oma ID numbrit, kuid see on tühi, kus see peaks olema. Armastan mängu ka.
Kui jõuate TEATUD lv. See on peaaegu võltsitud, et saaksite ostma panna!
Mäng on naljakas, kuid selles on liiga palju reklaame.
See mäng väga tore, mulle väga meeldis
Okei.
Olen andnud ainult ühe tärni, sest need annavad väga raske taseme, mida ei saa võrguühenduseta mängida
Naljakas, kuid jäi pärast Roomas 120 taseme lõpetamist 3. linna juurde.
See on lõbus kiire tempo mäng, mis hoiab teie mõtted tööl
Ma just installisin selle ja see oli alguses hea mäng.. aga kui jõudsin tasemele 30+, siis oli aeg, kus kliente ei tule.. Pean uuesti mängima, aga kaotan elu.. siis pärast uuesti mängimist. oli hea, kuid järgmisel tasemel tekkis mul sama probleem
Super armas
Hindan seda mängu, sest see on nii hämmastav ja ma tahan olla oma tuleviku jaoks kokk ning mulle meeldib küpsetamine, kokkamine ja kõik muu koka jaoks.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulation wir
Annan 5 tärni, kui saan taseme läbimiseks võtme kätte. Olen läbinud kõik 45 taset 3 korda ja saanud ainult 44 võtit. Mul on vaja ühte võtit, aga seda pole kuskil näha. Palun parandage see.
Tore mängida väljakutset, kui kiiresti ma sellega hakkama saan.
See mäng on lõbus
Nüüd on mul pühaku kannatust, kuid see mäng logis mind pidevalt välja, nii et eemaldasin selle
Mängud olid suurepärased, mulle meeldib see, sest saan mängida nii internetiga kui ka ilma, aga kui uuendasin, siis ei mängi ilma internetita 😢😢 järgmiste uuenduste järel lubate selle avada ka ilma internetita. Ma soovitan ko pa naman sa friwnds ko, kuid kurb on öelda, et hindi ma avage yung app pg walang internet😧😧😤😥😥
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulyasiya cmd
Mäng on lõbus, kuid ma vihkan, et kliente pole piisavalt ja aeg saab otsa ning nad sunnivad teid 10 lisasekundit reklaami vaatama. Need peaksid panema teid vaatama reklaame, mille väärtus on rohkem kui 10 sekundit. See on lihtsalt liiga palju reklaamide vaatamist
Tõesti väga tore mäng, aga mingi tase pitsas ei tee seda ilma nii palju kalliskive ja võimeid kulutamata... 45 sekundit tundub ainult 15 sekundit .. Natuke nagu petmine lol😂😂😂😂
Lõbus. Põnev. Väljakutsuv. Jätab teid naeratama ja ootama järgmist taset. Palju õnne!
Jäänud tasemele 99 Paris uus värskendus ikka veel ei tööta, nii et see on väga hea mäng
Mulle meeldib mäng, kuid see on külm
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ማስመሰል tccm
Sama probleem nagu teised, kes ei saa teenitud münte. Keelduge münte ostmast, kui see on siin trikk.
Ostsin hiljuti toiduvalmistamise pere ja ei saanud oma 1-tunnist piiramatut elu. Pole kindel, kelle poole pöörduda, et raha tagasi saada
See on parim😊😊😊😊😉😉😉