Post by finsysawohlcar on Mar 5, 2022 13:05:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Winner Soccer Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa tokenov hackne ▞▞▞
▞▞▞ Winner Soccer Evolution 2022 version ▞▞▞
Pekná hra, s trochou komentárov by to mohlo byť skvelé!
muži budem mať rád dám jednu hviezdičku polovica je to ťažké od ľahkej úrovne.
Milujem túto hru, môžem ju hrať celú noc. Mám však niekoľko odporúčaní; 1. Pridajte tlačidlo spustenia, automatické spustenie nie je v pohode. 2. Nemôžem dať priechodnú loptu, všetko, čo tu funguje, je prihrávka a strela a je to nudné. 3. Aktualizujte hru, hráči sú tu sakra zastaralí. Vďaka.
Hra je fajn, ale liga sú skutočné peniaze. Myslím, že problém je vyriešený
Je to dobrá hra, ale potrebuje aktualizáciu... Na Premier League ju prosím aktualizujte, aby sme mohli mať hráčov ako Rashford, Tammy, Mount atď. a tiež nám umožnili využívať iné kluby ako Chelsea a United. Inak je hra fantastická Touch Tao pls aktualizujte hru ⚽⚽⚽
Nenávidím túto hru, pretože ak ju dáte normálne, je to, ako keby ste druhej strane umožnili hrať s ľahkou
Winner Soccer Evolution Sporta spēles grf
Je to dobré, ale niektoré poháre nie sú odomknuté
Beach War: Fight For Survival Laga lhv
Veľmi dobrá hra, ale mala by pridať manažérsku kariéru
Winner Soccer Evolution ספורט dfpd
Keď ho otvorím, píše sa, že futbalový víťaz víťazov sa zastavil
Táto hra sa mi veľmi páči. Všetko je správne, ale jediná vec, ktorá sa mi nepáči, je, ak u prejdete do. Váš hráč smtimes to nedosiahne. Nasmeruje iba na vášho protivníka.
Toto je zatiaľ najlepšia futbalová hra, ale odomknite tieto ligy a tímy, pretože vtedy to bude najzaujímavejšie
skúste zvýšiť grafiku a upgradovať viac hráčov a tímov
Vaša hra je neporiadok, nebuďte hlúpi až do bodu, keď si stiahnite túto hru, je mizerná a nenávidím hru, grafika a závady sú hrozné, veľmi ťažké skórovať a na používanie dobrých tímov a líg potrebujete peniaze. Vylepšite túto hru alebo ju odstráňte Google, pretože je to hanba pre technológiu a históriu hier. Ak si toto prečítate, pokiaľ hru nevylepšia, NESŤAHOVAJTE ju
táto hra je nad parádou milujem ju je to tak úžasný oriešok len jedna vec sa veľa podvádza, ak súperi kopnú loptu, ostane v nej, ale ak kopneme aj v rovnakej výške, zhasne, opravte to prosím. Aj keď dám päť hviezdičiek
Football de vainqueur Sport wub
Hra sa načítava príliš dlho Načítavanie trvá príliš dlho a potom zostáva na vypožičanie v Google Play
Ak je to dobrá hra. Prosím, ak si chcete hru užiť, choďte do tréningovej sekcie. To platí pre tých, ktorí majú problémy s hraním hry.
Sepak Bola Pemenang Olahraga ebl
Prečo musíme kupovať kluby ako Liverpool, Chelsea, Man U atď. Urobíte hru nudnou
Veľmi, veľmi dobrá hra, ale nie je ako moja vysnívaná liga, naozaj sa mi páči táto, ktorá súvisí so skutočným futbalom, skúste to
Toto je lepšia futbalová hra, ale nie najlepšia, pretože niektoré ligy, poháre a futbalové kluby sú zamknuté
Táto aplikácia je skvelá, ak si budem môcť vybrať kluby ako Man United, Chelsea, Arsenal, budem rád
Hra je nejako veľmi hrozná. Uprednostňujem ligu snov.
Pekná hra, ale na dresoch hráčov musí byť meno a číslo
Okopírované od svetovej futbalovej ligy
Je to veľmi úžasná hra. Má veľmi dobré ovládanie a grafiku, takže sa mi páči.
Potrebujeme aktualizáciu tejto hry. Urobte presnejšie otáčanie hráča a pridajte viac líg a trópov, potom prosím, aby boli top kluby a ligy zadarmo
Hra je dobrá, milujem, ale chápem, prečo laliga Španielsko Francúzsko Belgicko nie sú zadarmo
je to skvelá hra, ale chýba jej nejaká funkcia, ale to isté platí aj pre svetovú futbalovú ligu
Winner Soccer Evolution Športové hry cqx
Okrem vysnívanej ligy si myslím, že je to najlepšia futbalová hra všetkých čias, ale musím zaplatiť, kým odomknem nové tímy
Bolo to OK,
Mmm no to sa dá ale 5 hviezď je veľmi prízko 🤗🤗
Je kuul. Páči sa mi to, len grafika potrebuje trochu zlepšenia a tiež, ak zmeníte pozíciu hráča, hráč je tmavý, ak zmeníte pozíciu hráča, bude to spravodlivé.
skvelá hra, ale skúste zmeniť grafiku divákov, aby bola realistickejšia,🤣😍😄😁
La liga, séria A je uzamknutá. Vždy nepožadujte peniaze, inak bude hodnotenie nízke. 2 hviezdičky, pretože hry a grafika sú dobré. Ale aspoň ste mali držať la ligu ďaleko od speňaženia. Navyše prihrávky a strely sú pomalé.
Táto hra je super cool, ale jediným problémom je, že nemôžete odomknúť dobré tímy a turnaje, aj keď máte dostatok mobilných dát.
Mali by sa pridať ligy. Ak k tomu pridáte ligy a komentáre, táto hra sa zmení na legendu. Mali by ste sledovať počítačovú hru "Fifa 14". Fifa 14 je naozaj legenda. Preto vás žiadam, aby ste to sledovali a aktualizovali túto hru. Ďakujem.