Post by finsysawohlcar on Mar 5, 2022 13:08:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť peniaze hack ▞▞▞
▞▞▞ Mr Gun 2022 version ▞▞▞
Mr Gun Arkadne igre vnfd
Príliš veľa reklám... neplatíte 5,99 TÝŽDEŇ! Hrané asi 2 minúty a zasiahnuté 2 30 sekundami plus 15 sekundová reklama... nie veľmi hrateľné.
Zábavná hra, ale bez prídavku sa nedá hrať viac ako 3-krát za sebou... Aspoň na 10.. Ak nie, moje telefóny budú mať viac miesta.. 😏
Táto hra je ideálna na zaberanie času a umožňuje vám trochu sa ponáhľať s hudbou!
Reklamy sú NESKUTOČNÉ, opýta sa "chcete sledovať reklamu, aby ste pokračovali?" dám nie a aj tak mi to dá! jediná dobrá časť je hrateľnosť.
Mr Gun Arcade upd
Dobrá jednoduchá herná mechanika, ale skutočne otravné reklamy a smiešny platobný model.Meh hra s reklamami zakaždým, keď prejdete úrovňou (prejdenie úrovne trvá 15 sekúnd).
Zábavná hra. Veľmi návykové a zábavné, ale hru môžete dokončiť pomerne rýchlo. Bolo by úžasné, keby ste aktualizovali hru a pridali cyper punk skiny, zbrane v súprave vrahov a funkciu upgradu.
Mr Gun Arcade ghv
Táto hra má chyby a má opakujúcich sa bossov. Zbrane a iné veci sú úžasné. Táto hra nenudí. Podporuje však ukladanie do cloudu.
Je to dobrá hra... ale keď som sa pokúsil pripojiť svoj účet Google Play... Stratil som postup o 98 úrovní, 8 zbraní a 10 oblečenia... Chcel by som ich získať späť.... Inak... jeden z mojich najlepších hier..!!
Je to skvelá hra
Mr Gun Arkada wcph
V súčasnosti je to biela obrazovka. Žiadna odpoveď. Bolo by pekné, keby ste mohli odstrániť všetky chyby. Vynahradili si to. Je to lepšie.
vaša aplikácia má problém so zariadeniami ZTE. prosím opravte to. táto a ďalšie ketchapp hry nefungujú v mojom zariadení.
Nie je pre mňa...
Zatiaľ naozaj dobré! Reklamy sú trochu otravné, stále je to skvelá hra a veľmi zábavná! Čoskoro aktualizujte a pridajte brnenie
Skvelé, ale príliš veľa reklám
Je to OK hra. Niekedy je ťažké použiť zbrane. Okrem toho je to dobrá hra. Férová hrateľnosť OK Grafika a trocha zábavy
Hra je veľmi dobrá. Ale pridajte niečo, aby ste ľahšie našli peniaze a viac peňazí.
Myslím si, že je to skvelé, až na to, že prinútili šéfov prechádzať znova a znova, takže neuvidíte viac šéfov, je to skvelá offline hra, ale pridáva viac online
Naozaj ťažké strieľať a veľmi ťažko dosiahnuť správne načasovanie
Nebudem sa sťažovať na reklamy, pretože ich má každá hra, táto hra je naozaj zábavná, čas letí.
To, čo CROCK inzeruje po každej úrovni, potom inzeruje, keď zomriete! Mal by sa volať pán inzerát
To je na hru celkom solídne. Ľahko sa učí ťažko zvládnuť. Stále nenávidím reklamy. Dúfam, že máte dobré reflexy a načasovanie!
Mnoho reklám a moja obrazovka vždy sčernie
k mnohým pridáva
Ešte som to nehral
Je to také hladké. A má najlepšiu hrateľnosť, jednoznačne 5 hviezdičiek za hrateľnosť a ovládanie. Táto hra má veľa uspokojivých zvukov zo zbraní, ostreľovacích pušiek, útočných pušiek a ťažkých zbraní.
Toľko reklám sa ma pýtalo, či si chcem zahrať hru, že moja posledná odpoveď bola: „Myslím, že nie.“
Príliš veľa pridávaní Vždy, keď sa zobrazí správa, že chcete pokračovať, stále vám dá pridať, aj keď nevyberiete, ďakujem.
táto hra je preto, že sa mi páči, keď môžete so všetkými ostatnými zbraňami zvýšiť rôzne výšky ešte viac, takže keď sa líšia veľkosti zbraní, tak som si to myslel, áno, odporučil by som to ako skutočne zábavnú hru.
ďalšia nenáročná mini hra s minimálnou pixelovou grafikou
Celkom zábavné, aj keď trochu priťažujúce, hlavne preto, že hra ide tak rýchlo, čo sa týka streľby... Celkovo ma stále baví hrať a trochu sa zlepšovať.
Mám tú hru rád, ale myslím si, že keď sa vám nedarí, ten zlý by na vás mal strieľať, no namiesto zaručeného zásahu by vás mal zasiahnuť.
nudný. polovica headshotov fázy cez hlavu
Mr Gun Arcade upd
To je taká zábava! Skvelý zabijak času. Reklamy, ktoré zobrazujú, sú dokonca zábavné, niektoré si môžete zahrať aj vy.
hra je naozaj zábavná, ale myslím si, že by mala mať menej reklám, takže by som mohol urobiť len tri hviezdičky, sorry ketchapp. Stále budem sťahovať ďalšie hry od vás, stále som fanúšikom toho, čo robíte.
celkom zábavná hra na zabitie času jednoduchá základná zábava, ale hra sa postupom času stáva náročnou, môžete si tiež prispôsobiť svoju postavu a existuje množstvo odomykateľných zbraní, veľa zbraní, ktoré získate za zabitie šéfov hlavného pódia výstrely do hlavy vám poskytnú maximálne množstvo bodov 5 hviezdičiek ahoj späť, boli ste prehodnotení FGD - čerstvý herný prach!schéma je dobrá, keď som to videl v aplikácii, saree s akou je všetko odomknuté, takže teraz som niečo ako nový chlapec s kožou ako v kreslenom filme 2:30 alebo čo to je zima R 2 d 2 takže akákoľvek hra toto je proste divné, takže v podstate to nie je ostreľovacia strieľačka z pohľadu prvej osoby, je to skôr strieľačka z pohľadu tretej osoby, ale namiesto toho, aby ste spievali celé telo, uvidíte iba jednu stranu svojho tela, odomknete rôzne skiny, ktoré sa vám páčia, a ja budem zbierať mince namiesto toho, aby ste ich skutočne dostávali a Vinebjvjfhfjfjfbcbcbcx
Je to na hovno
Cooking Joy 2 Mô phỏng rrev
Táto hra je dosť ťažká, ale baví ma aj zabitie... Veľmi sa mi páči táto hra, je perfektná.. 5 hviezdičiek nestačí na to, aby som opísal túto skvelú hru...
Táto hra je tak zábavná a je to naozaj dobrý spôsob, ako tráviť čas. Je to náročné, ale nie tam, kde zakaždým zúrite. Milujem grafiku a efekty, keď porazíte nepriateľov. Táto hra je celkovo jednoducho skvelá.
Táto hra sa mi tak veľmi páčila a bol som na úrovni takmer 600 alebo viac. Potom som sa cítil trochu smutný, pretože som mal všetky zbrane, tie staré dobré časy, ale vymazal som to. Teraz si ju sťahujem znova, aby som zistil, či sa dostanem znova alebo kým ma táto hra nebude nudiť.
Vývojári urobili skvelú akciu, keď vytvorili túto hru...úžasnú! Jediná vec, ktorá sa nedá ignorovať, je, že pri náhodnom výbere zbraní nie vždy dostanete svoju obdivovanú zbraň. Pre zbrane by mal existovať individuálny výber. Inak je táto hra SUPER DOPE! Odporúčané pre každého.
celkom návyková hra, neviem prečo, ale veľmi sa mi páči.Len by som si prial, aby to stále aktualizovali
veľmi otravné. ponúka upgrade, ak sledujete reklamy, vyberiete možnosť „nie“ a aj tak ste nútení pozerať reklamy.
Zábavné, ale všetky reklamy sú otravné. Po dokončení čiernej listiny by to nemalo byť šťastné žrebovanie, malo by to byť len získať nejaké zlato a novú zbraň.
Zábavné, ale príliš veľa reklám. 6 dolárov za týždeň za prémiovú verziu na zbavenie sa reklám je nehoráznosť.
je to na hovno, pretože mince dostávate len za údery do hlavy alebo za zrušenie šéfov, takže odomykanie zbraní je naozaj pomalé, ale celkovo je to celkom jednoduché a zábavné klepanie. prepnite do režimu v lietadle bez reklám. Navrhoval by som, aby používatelia mohli vidieť štatistiky zbraní predtým, ako sa dostanú na jednu, aby vedeli, z ktorej stránky sa majú odomknúť, a dokonca pridať druhú možnosť na odomknutie zbraní explicitne za viac peňazí namiesto toho, aby to bolo vždy náhodné.